Just be myself

GIVE AWAY BY CIK PELANGI
Tuesday, February 14, 2012 | 1 comment(s)

Hellow!! Nengok post title.. oky.. seriously ini 2nd time Zati join giveaway..
Ala~ saja suka-suka(ehem-ehem.. ciplak ayat sepupu sendiri nampak)hehe..
Oky, walaupun follower baru ada tiga i mean dua, tapi zati nak share juga.. mana tau kalau korang menang.. 
Oky, 

Ini adalah antara syarat-syaratnya:

1. GIVEAWAY BY CIK PELANGI boleh disertai oleh semua orang termasuklah en/cik anon. 
 wow! hebat tu!
2. korang mestilah FOLLOW BLOG CIK PELANGI dan ajaklah kawan-kawan korang untuk menyertainya.
 emm.. rasanya wajib ni.. tp, zati follow gak! :p
Oky, about this, zati nak tagkan kepada

Husna
3. korang mesti buat 1 ENTRY mengenai GIVEAWAY BY CIK PELANGI. korang ceritakan kenapa korang nak hadiah dari GIVEAWAY BY CIK PELANGI ni dan letaklah apa2 cadangan atau pandangan korang tentang blog CP ni ye.
 Oky, zati cuma saje saje nak join jewk.. tak dapat hadiah pun takpe.. Blog Cik Pelangi cute, kemas and ramai followers..
4. pemenang2 akan dipilih melalui DAYA KREATIF korang dalam entry.
 Erkk.. Zati ni kreatif ke ekk??
5. GIVEAWAY BY CIK PELANGI ni akan berlansung dari 14 FEBUARI 2012 hingga 20 FEBUARI 2012 06:00pm.
 oky, lebih baik cepat!
6. korang juga di wajibkan untuk meletakkan gambar ini dan link kan nya kepada blog CP
 dah.. Di atas sekali..
7. pemenang yang bertuah akan menerima hadiah misteri dari VICTORIA SECRET.
 Fuh!! Apakah hadiahnya??
8. setiap link entry hendaklah diletakkan di CONTENG-CONTENG entry ini. (komen)
oky!
9. pemenang akan diumumkan pada 22 FEBUARI 2012.
Fuh! tak sabar nak tahu siapa pemenangnya!

antara hadiah yang bakal korang menangi adalah….

1st winner
2012-02-14 10.02.17
sehelai baju korean style. free size. boleh muat hingga xl. kain yang lembut.

Erkk.. Zati ni baru umur sebelas tahun tapi saiz s.. :p

2nd winner
2012-02-14 10.03.10
sehelai baju sesuai dipakai dengan inner mahupun sebagai outerwear. free size.

cute!

3rd winner
2012-02-14 10.05.09
shawl cotton yang cantik2.

That's all 
                                                 seriously, 
 




Older Post . Newer Post