Just be myself

Lagu berdasarkan mood? Atau... Blog?!
Monday, March 12, 2012 | 0 comment(s)

Mornink! eh! sorry sorry..
evening all.. apa khabar?
ah! sudah! ini dah ladi dari tajuk ni.. 
hik hik..
watcha! (eh cepatla cerita)..
hik hik..
kenapa tajuk Zati gitu? 
tak suka? tamo kawan..
hehe.. tipu je..
sebabnya, Zati tukar lagu blog..
lagu, la la la nyanyi bersama
kau melodi ku irama..
lagu 
ELLY & EPIT!!!

hik hik..
lagu dalam blog Zati bukannya berdasarkan mood, 
tapi berdasarkan nama blog..
muahahaha!
ops(tutup mulut)
gelak besarla pulak..
hiy..
tapi, kalau tak suka lagu blog?
ha, inila yang nak dikaitkan dengan mood..
for me, mood is lagu yang kita suka..
bukannya sebab bercinta..

bercinta la pulak..
apa kenanya dengan Zati ni..
adakah tersalah cucuk wire?
sama sekali tidak!
I mean, setiap kali Zati nak ,letak lagu dalam blog mesti Zati terfikir,..
malu pulak kalau letak lagu happy (sama ada lagu Randy Pangalila  & Mikha Tambayong atau Amy Mastura)
sebab lagu tu ada perkataan cinta..
kenapa Zati nak letak lagu Happy?
sebab nama blog Zati kan Happiest Girlz
huh! pening! pening! 
banyak gambar, tulisan kejap besar kejap kecil, warna warni pula tu..
ok lah! nanti korang terpaksa buat cermin mata pula sebab banyak tulisan..
Zati chow dulu! bye!

                                                      diconteng oleh:




Older Post . Newer Post