Just be myself

Segmen: Blog Reviewing by Haruno Hana
Friday, March 9, 2012 | 2 comment(s)
disebabkan Zati tak tahu nak linkan so, nak join ye:
klik sini sekarang!

Zati ternampak Zati ditagkan oleh: Sis Nurul Asyiqeen nota ringkas! don`t forget to follow her blog k!
mudah je kalau korang nak join.. 
syarat-syaratnya ialah..:


1. Follow blog comel ni [WAJIB]*untuk perkembangan segmen*
dah.. 
2. Buat satu entri ringkas dengan title Segmen : Blog Reviewing by Haruno Hana
dah juga..
3. Letak banner comel ni kat entri tu. Klik SINI untuk dapatkan 
banner.Jangan lupa untuk link kan banner dengan link entri ini
 atas sekali..
4. Tag 2 rakan bloggers anda. Lagi ramai lagi meriah. Make sure mereka tahu.
ok..
tag to:
 sepupu Zati: Kak Siti
My dearest sis: Ain
5. Tinggal link untuk entri ini kat comment box kat entri ini.
not this entry but  di sini
Link yang SALAH : http://haruno-hana.blogspot.com/Link yang BETUL : http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/138ai-no-kotoba-segmen-blog-reviewing.html
hohoho.. semestinya udah betul..

okay.. that's all..
                                                        the writer is:






Older Post . Newer Post