Just be myself

Segmen Jom Tambah Follower by NI
Friday, March 2, 2012 | 13 comment(s)

mahu join?? klik link ini..

Peace derr~..
Hari ini Zati join segmen yang bertajuk Segmen Jom Tambah follower by Ni..
Ha, amacam? 
zati macam biasa arr.. 
Sign in blog, pasti at dashboard Zati ternampak segmen ni pada blog sepupu Zati..
Zati buka n baca.. 
last sekali Zati baca, Zati di-tagkan pada entry tersebut.. oit zati! ko tak nengok cbox ko ke ek? hik hik.. lepas tau tu mestila nengok kan..
okeh! go to our topic!

mengumumkan syarat-syarat penyertaan.. :

  1. Follow blog Nadhira Izzati ni. Klik ja kat gambar cendawan sebelah kanan tu.
  2. zati da follow.. 
  1. Letak banner gambar atas ni kat post you all. Linkkan ke blog Nadhira Izzati ni k.
  2. udah.. atas sekali 
  1. Buat entry khas tuk segmen ni. Tajuk 'Segmen Jom Tambah Follower by NI'. Jangan nak memandai letak NU NO NA pula hehe
  2. ouh.. ok 
  1. Pastu you tag lah 5 orang rakan2 anda dalam entry tu k tuk join segmen ni.
  2. tagkan kepada:

  3.  Hanis
  4. Husna
  5. supergirl
  6. Cikelyana
  7. Asyikeen
  1. Bila dah join, jangan lupa pula komen bawah and bagi link anda sekali k. So senang ibunda ni nak terjah you all huehuehue
k..
  1. Lastly,  mohon jasa baik tuan puan datuk datin cucu cicit tuk follow semua blogger yang join segmen ni. Saya akan bagi link kat bawah ni nanti k. Barulah ramai orang akan follow u nanti.
Tu ja. Senang kan?
Tarikh tutup 23 March 2012

that's all..
                                                                   truly,







Older Post . Newer Post