Just be myself

Segmen Saya Suka Doodle part 2
Monday, March 26, 2012 | 0 comment(s)
Tekan untuk join
 Hari ni zati join segmen! jom join! ^^

syarat2:
. Kena tengok kat SINI dan SINI dulu okay..
2. Buat entry bertajuk Segmen : Saya Suka Doodle Part 2
3. Tempekkan Banner segmen atas tue di entry korang..
4. Sertan Nama ringkas dan warna feveret korang (satu shj)
(bagi code warna pown boleh)
5. Korang Like Page nie dulu ---> TEKAN SINI
6. Nak tag membe lain pown boleh jugak..
7. Bagi link entry tadi tue di ruangan komen sini okay.
8. Tarikh tutup : Maybe besok malam.
60 Blogger yang terpantas akan dapat doodle kat atas tue..
list 80 blogger yang dah dapat untuk Segmen 1 tidak boleh join
*sila bagi peluang untuk blogger lain pulak taw :-)
apit akan semak link2 blogger yang pernah join segmen 1 di SINI
Semoga yang tak sempat hari tue akan bernasib baik kali nie..

that' all..




Older Post . Newer Post