Just be myself

Kamera Lomo??
Tuesday, June 19, 2012 | 3 comment(s)

Huh! Sejak kebelakangan ni ramai yang buat contest @ ga kan.. and kebanyakan hadiahnya ialah KAMERA LOMO.. Emm, perkara tu masih lagi berlegar- legar di otak Zati.. ' asal kebanyakan  hadiah kamera lomo ye? murah ke?'
Ha'ah! murah ke? nak tahu murah ke tidak check harga di sini.. Yang ni tau! ha.. korang check la harga dia kat situ.. tak sampai RM 200 kan? terfikir lak.. ' Eh! Original ke tak benda ni? Apesal murah sangat ni?' hah! murah kan? yang Zati rasa cute la kan, ialah yang ini dan yang ini sebab Zati dah tersangkut dengan warna pink.. tp, yg rasa macam nak beli ialah yang ini! ''Eh! kata suka yang lain tapi nak beli yang lain!" ha'ah! pandai.. memey arr.. yang cute mahal.. yang biasa tu mura.. tapi, masih buntu la.. apesal sesetengah blog kata harga mencecah £40 – £100++.. hah! biar betul kau! dan dia kata tiada di Malaysia.. alamak! heart attack! Cik Bunny ada syorkan untuk cari kat sini! nanti isi borang pastu dia post.. Aduh! buntu! Buntu! Korang tolong kasitahu jawapan ye? thx.. nak telan panadol..




Older Post . Newer Post