Just be myself

Nak Buat Video Lirik Lagu
Thursday, June 7, 2012 | 0 comment(s)

Hai Korang!
Zati nak bebel jap ni..
moga sabo ye..

Zati sekarang ni dalam perancangan nak buat video untuk Lirik Lagu Permintaan(LLP).. Jadi disebabkan Zati ada Windows Movie Maker, jadi Zati nak buat liri untuk korang.. ini pun, kira fist try la.. hope menjadi ye aminn.. Plus, kalau tak mencuba tak tahu / pandai kan? Jadi Zati nak cuba walau tak menjadi..

hah!
lega dah abis membebel..
tadi zati buka blog ni..
Zati tak tulis http://happiestgirlzezzaty.blogspot.com/  but Zati guna http://www.happiestgirlzezzaty.blgspot.com/ ..
Zati tak ubah apa-apa pun okay..
tapi, kalau korang tengok sekarang ni, http saja kan?
Ek eleh.. apalah.. semua orang dah tahula..
aikk?
iya ke?
hmm, saya ketinggalan abad.. 
:'<
heheheehehehehehehehehehehehehehehe
panjangnya he Zati..
ish3..
cuba try link korang, menjadi tak??
okla!
nak sambung buat video ni!
bertemu lagi kita di tempat yang sama..
bye kengkawan baek saia!




Older Post . Newer Post