Just be myself

Boringnya!!
Thursday, November 8, 2012 | 0 comment(s)
ASSALAMUALAIKUM!!
Hai korang!
sihat?
lama kan Zati tak tulis camni?
satu aya satu baris..
hehehe.. :p
Zati kata nk edit blog kan?
tema warna-warni kan?
(banyak tanya pula aku ni)
sebenarnya, Zati ad tipu seorang budak lelaki tu tadi..
dia selalu kacau Zati..
grr..
sebok je ko nih!
hehehe!
emm, serious bosan..
Adam dan Hawa pun dah tak layan..
Tahun ni tak melancong.. 
Eh, ada!
melancong ke rumah orang..
kan kenduri..
hehehe.. :p
korang, nak buat apa eh?
actually, entry ni spontan.. 
langsung tak fikir..
terus tulis je..
ehemm..
Zati ni macam nak buat lirik lagu je..
hah!
Cik Lyssa comei kita dah update tu..
ok, baru habis hbaca entry sia..
akak update status!
ish!
bencila dengan kembang sa-taman ni..
grr.. ;(
Nanti, ada Majlis Anugerah Kecemerlangan Sk Sena..
Zati ambil hadiah untuk bitara matematik..
nnati, Zati update video ye..
Angklung and lompat tali kitorang best sangat!
waktu rehersel(betul tak eja?)tadi, Zati tengok diorang buat persembahan..
punyalah terpegun sampai tak perasan cikgu panggil..
buat malu je..
opening and penutup angklung best..
jap!
tahu tak angklung tu ape?
korang google lah ye..
lompat tali lagi lah best!
ala-ala Gangnam style..^^
bestnya!
korang! 
ajarla pakai shawl camni!
 
ha!
style ni memang cute!
ala-ala style Hana Tajima..
siapa Hana Tajima?
ni fb dia
err, itu fb dia yang original!
nak tengok gambar dia?
 
comel kan?
banyak lagi gambar dia!
google je..
ni tuto die..
cuba tengok..
dia kacukan british-jepun..
kalau tak silap pemilik Maysaa London..
status:Married
tu je entry Zati..
korang ajarla yang style kat gambar najwa latiff ye..
bye!
love,





Older Post . Newer Post