Just be myself

Selamat Hari Raya!! ♥♥ ●3●
Monday, August 5, 2013 | 0 comment(s)

Assalamualaikum
Annyeong haseyo bloggers..
Err Zati x tahu ada atau x org yg baca
Wait! Korang faham tak apa yang Zati cakap?
Kalau korang tak faham,kiranya berpatutanlah markah penulisan Zati..
Maaflah sebab tak update blog..
Almaklumlah Upsr candidates.. 
Zati just oine fb je
Twitter pun dah ditinggalkan
Ya zati tinggalkan blog an twitter
Buat SEMENTARA~_~
Panjang sangat hujahnya..
Oklah..
Tujuan asal..
 Zati ingin mengu apkan selamat hari raya..
Datanglah umah ye.. 
Tapi raya ke3 ja zati free..
Raya ke-5, hehehe..
Study lah..
Apa lagi
Tetapi...running man 
super junior 
shinee
 exo
 girls generation 
barefoot friens
And pendek cerita kpop lah!!
Zati x tinggl.. >▼<
Muahahaha..
Nak buat macam mana..
Itulah penghiibur zati
Emm.. oklah..
Bye..
Zati tulis enty ni pun guna phone mak..
Phone zati menghembuskan nafas terakkhirnya di dalam misisn basuh..
So handphone mak lah jadi mangza..
K..
Bye
Annyeonghigaseyo~~♥♡♥~~




Older Post . Newer Post